Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sokkal másabb egy nővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokkal másabb egy nővel szexelni felcsatolhatóssal, mint férfival igazi pénisszel?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többször fordul meg a fejemben, hogy milyen lehet a barátnőmmel szeretkezni (vagy dugni) felcsatolhatóssal.

Férfival már szexeltem, azt tudom milyen, de ilyesformán nővel még nem. Sokkal másabb? Vagy egészen hasonló?

Én is lány vagyok és a párom is.

2020. dec. 9. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Én nem szeretem a felcsatolhatóst, legalábbis passzív félként. Ha lánnyal vagyok, akkor valahogy nem vágyok rá. De ha azt kérné a barátnőm hogy én használjam rajta, azt szívesen. De amúgy nyilván másabb, igen. Az egyik egy igazi testrész, a másik meg egy műanyag. De ettől függetlenül làny is tudja jól csinálni lánynak. Meg egy pasi sem feltétlen csinálja jobban csak mert neki igazi van.
2020. dec. 9. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
2020. dec. 9. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Most alakul valami egy lánnyal, és amikor szeretkeztünk legutóbb, akkor mondta, hogy úgy megdugna felcsatival. Annyira megtetszett az ötlet, hogy karácsonyra veszek egy két végűt, hogy mindkettőnknek jó legyen. Nem tudom, hogy milyen lehet, mivel még csak rendes pénisszel volt dolgom. Kíváncsi vagyok h lánnyal milyen lehet ilyesformán durvulni. Alapvetően nagyon szeretek lánnyal szexelni, sokkal jobb mint férfivel és nem vágyok alapvetően a behatolasra, de mégis izgat a gondolat.. :D
2020. dec. 9. 14:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem az hiányzik, hogy férfival legyek. Sokkal inkább azért izgat a gondolat, mert akkor mindkét kezünk szabad és mivel csinált már ilyesmit, tudja, hogy el tud úgy is menni, mert a csiklóját ingerli az az izé. És mivel alapvetően nagyon beindít, ahogy hallom, hogy élvez, hátha úgy mégjobb lenne az együttlét.

Márcsak a 69-ből kiindulva. :D az is olyan izgató...

2020. dec. 9. 18:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak hát... a férfival való szex közben gyakran elkap az undor vagy hogy is mondjam ... na, arra nem vágyom.
2020. dec. 9. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Há, akkor hajrá, próbáljátok ki! :) jó mókát!
2020. dec. 9. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!