Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megfogsosni vagy akár csak nadrágon keresztül simogatni a haverom farkát?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy elég jó barátom akivel sokszor lógunk együtt és ha a közeljövőben áthívna magához szeretném kicsit megfogdosni a farkát vagy csak nadrágon keresztül kicsit tapogatni, simogatni.
Itt jön a probléma: Nem vagyok abban teljesen biztos hogy ő is biszex lenne. Néha néha tesz erre utaló megjegyzéseket stb. De nem tudom egyértelműen leszűrni hogy valóban az e, viszont mindenképpen meg szeretném felfedezni a teste azon részét akár csak nadrágon keresztül is.
Van valami ötletetek, hogy hogyan tudnám úgy kivitelezni ezt, hogy ne legyek túl tolakodó, de elérjem azt, hogy hagyja ezt a dolgot?
Mindenkinek előre is köszönöm a válaszát! Ha valaki nem itt szeretne válaszolni az nyugodtan írhat privát üzenetet is. Ott is meghallgatom a tanácsot.
Én inkább beszélgetnék vele intim témáról és rá terelném a szót.
Én a másik oldalon voltam,engem így vettek rá hogy kiverjük egymásnak.
Kezdhetnéd azzal, hogy bizalmasan bevallod neki, hogy biszex vagy.
Ha ezt normálisan fogadja, akkor kicsit később (hogy mégse legyél egy tolakodó ragadozó) egy normál beszélgetés közben, amikor esetleg szóba jön a szex, akkor diszkrét körülmények között megemlítheted neki, hogy egyébként biszexként neked ő kifejezetten vonzó és nem utasítanád el.
Innentől szerintem már egyértelmű lesz, hogy nyitott-e rá vagy sem.
Kortól is függ.
Fiatalabb koromban mikor itt aludtak a haverok, volt olyan este, mikor felajánlotta az egyik, hogy mi lenne ha kivernénk egymásét?
Belementem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!