Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akiknek tetszik, ha két pasi együtt van, ti járnátok úgy biszex pasival, hogy a pasi a jelenlétetekben szexelne más pasival?
Az, hogy képtelen vagy egy összetett mondatot értelmezni, az nem az én bajom. "Lányok, nők, akiknek tetszik, ha két pasi együtt van" - így kezdődött a kérdés. Nem azt kérdeztem, hogy tetszik-e, ha két pasi együtt van, hanem azokhoz intéztem kérdést, akiknek ez eleve tetszik. Ha valaki ideböfög annak ellenére, hogy hogy a kérdés nem neki szólt, talán nem kéne csodálkozni, ha nem kap túl magas értékelést. Jogod van a véleményedet kifejteni, nekünk meg jogunk van azt értékelni. Ha pedig nem a kérdésre válaszolsz, akkor fogadd el, hogy a többségnek nem fog tetszeni.
Vagy tanulj meg szöveget értelmezni!
#8: Tudod, jobb, ha két ember válaszol a kérdésre, mint ha 30 ír valamit, aminek semmi köze a kérdéshez.
Az pedig, hogy te mit képzelsz bele egy kérdésbe, az egyéni problémád. Továbbra is azt mondom, hogy tanulj meg ovlasni, és fogadd el, hogy nem minden kérdés szól neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!