Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sokan vannak itt akik szexchat céljából írnak ki kérdéseket. Ti használtok KIK messenger alkalmazást további ismerkedésre?
Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 21:15
1/10 A kérdező kommentje:
24/F
2020. nov. 19. 21:16
4/10 anonim válasza:
mi az a KIK messenger? még sosem hallottam róla
5/10 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag regisztráció nélkül egy felhasználónévvel és jelszóval működő app, ahol névtelenül tudsz chatelni
2020. nov. 20. 17:22
6/10 anonim válasza:
Működik desktopon is? vagy csak telón?
7/10 A kérdező kommentje:
Csak telefonon szerintem.
2020. nov. 21. 15:48
8/10 anonim válasza:
én használok. Jobban szeretem mint a snapchatet
9/10 A kérdező kommentje:
.......
2021. jan. 25. 15:25
10/10 anonim válasza:
Én google hangoutson szoktam beszélgetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!