Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Transz lányok! Ti láttátok a női arcotokat előre?
Arra gondolok, hogy mikor a rossz testben éltetek és arról fantáziálgattatok, hogy hogy néznétek ki nőként. Akkor ti láttátok, hogy hogy nézne ki az arcotok miután meg volt a hormonozás, plasztikai műtétezés stb., a végleges előtt?? Vagy totál nem tudtátok elképzelni, hogy mi lesz a fiús arcból, hogy lesz nőies, mennyit fog változni?
pl.: Van egy before-after képetek és amikor a before-ba éltetek gondoltátok volna vagy eltudtátok képzelni, hogy milyen lesz az after.
Arra szeretnélek kérni titeket, hogy ne csak igen vagy nemmel válaszoljatok, hanem írjátok meg a tapasztalataitokat is.
Köszi:)
De jó nektek, én egyáltalán nem tudom elképzelni és nem is nőies az arcom de nem is férfias. Igazából eldönteni se tudom.
De amúgy jó tudni hogy ennyi emberrel evezek egy csónakban, azt gondoltam max 1 választ fogok kapni:)
Szia!
Röviden, igen mindig is volt, a HRT előtt is, egy elképzelésem hogy, idővel hogyan fogok kinézni. Most hogy már ideje (lassan 8 hónapja) szedem a hormonokat, már vannak változások, igaz nem olyan gyors ütemben jöttek, jönnek mint azt reméltem, de ami késik az nem múlik. Ezek javarészt igazodnak ahhoz amit magamban láttam. De még sok változás fog jönni, nem csak a hormonok miatt, pl az ádámcsutka műtét sokat fog változtatni az összképen hogy, már nem lesz ott az a nagy kiálló dolog.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!