Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen a sztriptíz táncos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a sztriptíz táncos munka lányok?

Figyelt kérdés
Olyan válaszolókat kérnék akik vagy azok vagy azok voltak

2020. nov. 15. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Amilyen a prostiké... az csak legenda hogy "táncolni voltam Svájcban" mert aki táncol az mást is csinál... (csak magasabb áron). Csak a legprofibb, már befutott előadók tudják megengedni maguknak hogy a sima fellépti díjból ellegyenek és ne kelljen extrát vállalniuk hozzá.
2020. nov. 15. 21:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból?
2020. nov. 15. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

az első biztosan nem tapasztalatból beszél

én táncos vagyok 2 éve, és nem kell vállalnom semmi extrát.Volt fellépésem legénybúcsún, 300 frankot kaptam 1 órára. Volt olyan estém, amikor 2000 eurót kerestem a bárban, persze volt olyan is, hogy semmit. Vannak olyan helyek, ahol nem csak tánc van. Ha szeretnél tancolni, tudok ajánlani nagyon korrekt közvetítőt, aki csak szexmentes munkára közvetít, én is velük dolgozom

2020. nov. 27. 17:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, 29 éves, meleg srác vagyok, szívesen ismerkednék sztriptízes fiúkkal.
2021. okt. 10. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!