Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha zavar hogy tesóm maszturbál éjszaka?
Figyelt kérdés
Egy szobába vagyunk, és éjszaka már többedszer kelek fel arra a hangra hogy veri...
Nem arról van szó, én is szoktam, de csöndbe, vagy ha nincs itthon senki.
Már szóltam neki, de azt mondta nem tehet róla hogy este is megkívánja.... hat ez milyen érv?
Mit csináljak vele?
2020. nov. 8. 15:42
1/14 anonim válasza:
Miért nem csináljátok együtt, vagy vered ki neki?
3/14 anonim válasza:
Szerintem is az a legjobb ha együtt veritek ki,akár úgy hogy egymásét,sokkal jobb mint csak a sajátot 😀
4/14 A kérdező kommentje:
Már csináltuk egyszerre
2020. nov. 8. 16:08
5/14 anonim válasza:
Akkor csináljátok egymásnak,vagy amikor csinálja,menj oda és segíts neki.
6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem megoldas
2020. nov. 8. 16:24
7/14 anonim válasza:
Akkor mi a megoldás? Ne csinálja,mert téged zavar??
8/14 Nikszike válasza:
Küld ki a budiba ott hokizzon. Esetleg ha zavar dugd fel az ujjadat a fenébe és hamarabb befejező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!