Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van bárkinek BÁRMILYEN különleges maszturbálási technikája?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok. Tényleg bármilyen technika érdekel. Bármi lehet nem zavar hogyha mások kínosnak tartanák.2020. nov. 6. 20:47
21/29 anonim válasza:
Egyedül csinálni unalmas,bármit talál ki az ember. Egy közös masztinál nincs jobb. Az mindig beválik.
22/29 anonim válasza:
Add a kezed cserébe megkapod az enyémet :D
23/29 anonim válasza:
Én kotonba tudok nagyokat élvezni! Jobban meg lehet 'gyötörni' a jancsit.
24/29 anonim válasza:
Vibráló fogkefe a makk alá szorítva, sikositott ujjam a popóba, akkorát élvezek hugy hujujjj. 😁🤗🤭
25/29 anonim válasza:
És utána gondolom megmosod vele a fogad...
28/29 anonim válasza:
Mivel egészen hajlékony vagyok, így le szoktam szopni magam. :) Nagyon nagyokat tudok így élvezni. :) Sokkal jobb mint kézzel.
29/29 anonim válasza:
Tükör előtt a beolajozott formás testemre is tudok élvezkedni... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!