Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez milyen játék lenne felcsatolhatóssal?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy felcsatolnátok egy műfütyit és úgy "kardozni" a sráccal, kicsit szivatni, hogy a tiétek nagyobb? :)2020. nov. 4. 19:00
2/9 anonim válasza:
Én most kajak ráírtam a barátomra, hogy hülyüljünk már xD
(Nem, kicsit sem vagyunk gyerekesek)
4/9 anonim válasza:
#3 Jaj ne, valaki bolondozni merészel!
5/9 anonim válasza:
Jaa, a kérdező biztos csak bolondozik, tuti nem fog ismerkedős privit küldeni minden válaszadónak.
6/9 anonim válasza:
Nekem a bolondozás egész más jelent, ez kicsit beteges, és igen valószínűleg csak álcázott ismerkedős kérdés
7/9 anonim válasza:
Ez egy olyan játék lenne amire egy szubmisszív pasi vágyik aki alig várja hogy utána a straponnal megkezeljék a hátsóját és közben becsméreljék a péniszét. Na pont ilyen, ugyi kiverted vagy 3x amíg leírtad ezt ide?
8/9 anonim válasza:
Mi szoktunk ilyet barátnőmmel :D
9/9 A kérdező kommentje:
De jó nektek. :)
2020. nov. 23. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!