Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex hármas (2 srác 1 csaj) szitu, lányok?
Figyelt kérdés
Lányok egy ilyen biszex hármasban számotokra mik lennének a legizgalmasabb helyzetek, szerepek, "játékok"?2020. okt. 30. 17:46
1/8 anonim válasza:
Nekem az, ha mindkét srác domináns (én sub vagyok), és folyton foglalkoztatnak és irányítanak.
20/L
2/8 anonim válasza:
Maga az egész helyzet elég izgalmas lenne 🙊
3/8 anonim válasza:
Nekem is az, ha két kanos bika irányítana engem :)
4/8 A kérdező kommentje:
És akkor ők egymással ne is?:)
2020. okt. 30. 22:31
6/8 A kérdező kommentje:
Olyan lányoktók kérdezném, akiknek ez bejön/bejönne. Hogy nekik mi lenne izgi benne, illetve hogyan lenne a legizgalmasabb, ha mik történnének?
2020. okt. 31. 12:24
7/8 anonim válasza:
Mi csináltunk ilyet kérdező, írj ha érdekel🙂
8/8 anonim válasza:
Engem az izgatna fel, ha en dominálnék a többit a fiukakra bízom. 17l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!