Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha hagyom hogy egy domina...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hagyom hogy egy domina kedvéért le szopjon engem egy másik pasi attól még lehetek heteroszexuális?

Figyelt kérdés
Szóval ketten vagyunk fiúk plusz egy domina. Én dughatom a dominát meg nyalhatom meg minden. Meg le is szop engem. Szóval engem tisztel jobban. A másik fiúnak jut a szenvedés. Ő nem dughassa meg de kényszerítve van hogy szopjon engem meg ilyenek. Amit én csak a domina miatt engedek mert izgat a nő uralom. De amúgy nem izgat más férfi. Meg a dominám meg dugja őt meg ilyenek. Nekem csak annyi hogy engednem kell hogy szopja a farkam és cserébe minden jót megkapok a dominátol. Szóval én nem vagyok alazva csak a másik fiú. De engedem hogy szopjon. Attól még lehetek heteroszexuális??

#domina #Úr nő
2020. okt. 25. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biszex szerintem, mert azért állna a csávóra a farkad. Illetve tisztázni kellene hogy mik a határok. Hetero pasi nem megy bele abba hogy másik pasi szopja
2020. okt. 25. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Ha valóban hetero lennél senki, még a dominád se tudna arra kényszeríteni,hogy hagyd, hogy egy másik férfi leszopjon. Van benned bi hajlam, de ettől, később még élhetsz teljes hetero életet.
2020. okt. 25. 17:28
 3/8 A kérdező kommentje:
De nagyon izgat a nő uralom. Hogy egy nő teszi ezt velünk.
2020. okt. 25. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is izgatna 😀 25/F
2020. okt. 25. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Mi az, hogy lehetsz-e hetero? Ez a te döntésed, mi vagy. Ha heteronak érzed magad akkor az vagy.
2020. okt. 25. 22:37
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Nem kerestek még egy pasit és akkor ketten cumiznának? :)
2020. okt. 26. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Hány évesek vagytok? Hol találtad a dominát?
2020. okt. 26. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

lehetsz. Kényszerhatására teszed nem azért mert szeret3d a faszikat.

Ahogy nyilván a sub srác is lehet full heteró.

Ő is azért szop mert kell.

Kicsit árnyalja dolgot, hogy van kontrolszó de azért mégis kényszer.

Bárkit lehet addig verni amig elkezd szopni...

2020. nov. 28. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!