Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nem mindennapi vágyaitok vannak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 10:29
1/16 anonim válasza:
Hogy valaki használjon. Nem volt benne még részem, de a sub szerep nagyon izgat.
2/16 anonim válasza:
Nekem az is nem mindennapi, hogy leszophassak egy srácot életemben először. 31F, Bp.
4/16 anonim válasza:
Egy nő lepisiljen, utána kinyalhatom. F
5/16 anonim válasza:
Nekem dom-sub játék egy sportosabb férfias sráccal. Ha láb, zokni vagy cipő fétise is van, az nagy plusz lenne.
7/16 anonim válasza:
Hogy szexhaverom legyen egy kisfarkú, lányos tini.
8/16 anonim válasza:
Hogy lefilmezzek egy párt szex közben és a végén én is beszálljak.
9/16 anonim válasza:
Hasonló, mint az egyesnek, csak én a használó szerepét tölteném be... :D
10/16 anonim válasza:
Lenne egy normális férfi akit rendszeresen lehetne cumizni De kettővel is szívesen kipróbálnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!