Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egyre többször gondolok arra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre többször gondolok arra hogy milyen lehet egy másik férfit leszopni, ettől már bi. vagyok ?

Figyelt kérdés
Van barátnőm. Nem éreztem sose korábban hogy vonzódnék a saját nememhez. Egyszerűen csak érdekel hogy milyen lehet ha az én számba élveznek el. Meg vajon hogy csinálnám, stb. Barátnőm előtt még nézegettem is ffi prostitualtakat aztan elobb utobb eszbe kaptam hogy mit is csinálok pontosan. Nem vonz a szex egyaltalan, csak az oral, azt is csak akkor ha én adom, de tettlegességig sose mertem kipróbálni. Most akkor biszexuális vagyok ? 22 vagyok egyébként.
2020. okt. 18. 01:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
és te is.
2020. okt. 18. 04:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a vágy bennem is él.

Bár csak nőkre izgulok fel, csak a nők illata és teste vonzó a számomra.

A megoldás, a gyakorlati megélése a vágyadnak, mert akkor kiderül, hogy valódi-e, vagy csak délibáb :)

Nos, én már jó párszor szopattam magamat, és alkalmanként én is szoptam.

Ilyenkor derül fény egy másik szempontra, hogy ugyan úgy, mint a nőknél, ez a fiús élvezet is partner függő. Azaz, van akivel jó, van akivel nem :)

De a legjobb, ha sikerül elérni, hogy a barátnőmmel együtt, hármsban csináljuk a dolgot :)

2020. okt. 18. 07:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgatott, hogy milyen lehet a farok másik végén lenni, mit éreznek a csajok szopás közben. Aztán kipróbálnam, és megszerettem. Azóta is szopok, ha van alkalmas partner.
2020. okt. 20. 09:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is kíváncsi voltam. Kipróbáltam, és tetszett. Néha azóta is megteszem.

Viszont ettől még heterónak érzem magam, mivel nem vágyom se arra hogy megdugjon egy férfi, se arra, hogy én megdugjak egy férfit. Sosem csókolóznék férfival. Simogatás se jöhet szóba. Sőt attól is irtózom, hogy egy férfi leszopjon. Egyedül ez az egy dolog izgat.

Esetleg valaki...?

2021. jan. 4. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!