Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönne, ha a passziv srác női fehérneműt, ruhát viselne?
Figyelt kérdés
Pl harisnya, tanga, magassarkú, szoknya, stb.
Ha igen, mi tetszene?
2020. okt. 16. 01:28
32/54 anonim válasza:
Ha nőies vonásai vannak és teljesen szörtelen akkor igen
33/54 anonim válasza:
Tangát szivesen felveszek , más nem jön szóba .
34/54 anonim válasza:
Ha nagyon lányos 18-23 éves akkor igen. Sőt.,
36/54 anonim válasza:
Én nem vagyok túl nőies de egyszer tangabugyiban és harisnytartoban combfixben öltöztetett egy srác eszméletlen izgató volt. Egész este rajtam volt. Igazi ribinek éreztem magam...
32 éves Győri passzív
37/54 anonim válasza:
Igen. Csak így. Sőt én is abban lennék.:)))
38/54 anonim válasza:
Én nekem kifejezetten a nőies fiúk tetszenek és szeretem a női fehérnemű van rajtuk ,számomra izgató
Győri bi
39/54 anonim válasza:
Nekem csak akkor, ha elég lányos a passzív. Egy férfin nem izgat, de egy femboyon igen.
40/54 Tiboo92 válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek ha a passzív ilyen ruhákat fehérneműket visel! Természetesen ha jól áll neki kicsit lanyosabb az illető! Csak sajnos meleg társkeresőkon nem sok ilyen van! Győr Moson, Zala, Veszprém, Vas környékén ha magadra ismersz írhatsz 🙈 max 30 éves korig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!