Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem tudom kezelni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom kezelni, hogy biszexuális vagyok. Hogyan tudnám ezt elfogadni?

Figyelt kérdés

Nem azzal van a bajom, hogy vonzódok fiúkhoz is fiú létemre, sem azzal, hogy vonzódom lányokhoz. A bajom azzal van, hogy egyszerre a kettő.

Úgy érzem, hogy mindkettőhöz egy teljesen más személyiség és lelki működés szükséges, és egyszerűen tiszta személyiségszakadás érzésem van (nem személyiségzavar szinten, csak így tudtam megfogalmazni).

Valamiért azt érzem, hogy sokkal nehezebb biszexuálisnak lenni, mintha hetero lennék vagy meleg...

Valaki segítsen, hogy hogyan tudnám ezt a helyén megélni!!

20/fiú

2020. okt. 10. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A vonzódás még nem szexualitás, csak a külső erotikus ingerekre adott reakció. A szép emberi test iránti vonzódás általában minden emberre jellemző, függetlenül nemi hovatartozástól, sőt az ingert jelentő test nemi hovatartozásától is.
2020. okt. 10. 12:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Én érzelmi és szexuális kapcsolatot is el tudok képzelni mindkét nemmel.
2020. okt. 10. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én bi lány vagyok. Amikor fiúval vagyok, azt szeretem ha ő irányít kapcsolatban és az ágyban egyaránt. Emiatt fiuknál nem is kezdeményezek, hagyom, hogy ők jöjjenek oda hozzám, hívjanak el, legyenek határozottak. Ellenben lányokkal szemben mindig is én voltam a vezető típus. Nagyon szeretem, mikor odamehetek egy cuki, törékeny lányhoz és érdeklődhetek iránta, az ágyban meg rám bízza a dolgokat.

Szerintem te is vmi ilyesmire gondolsz a "személyiségszakadás" alatt. Szerintem nem baj, ha a két nemet másképp kezeled, sőt minden egyént másképp kell "kezelni".

Konkrét segítséget nem tudok, szerintem az idő és tapasztalat megoldja. :)

2020. okt. 10. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
90%
Amikor az egyikkel ismerkedsz, hozzá, a személyiségéhez közelíted magad, amikor a máiskhoz, akkor az övéhez. Ez közel 8 milliárd különböző személyiségi stílus. Heteróként vagy melegként sem más, csak nagyon egysíkúan látod a nemeket. Ezt szexizmusnak hívják.
2020. okt. 10. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!