Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúkhoz lenne pár kérdésem,ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúkhoz lenne pár kérdésem,ki hogy van ezekkel?

Figyelt kérdés

Szégyellős vagy valaki előtt?

Sokat maszturbálsz/szégyelled hogy csinálod?

Beszélgetsz intim dolgokról valakivel?

Borotválod a péniszed körül?

2020. okt. 9. 16:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Család előtt nagyon, haverom előtt nem.

Régen rosszul éreztem magam recska után (kvázi bűntudat) de elmúlt az a korszakom.

Egyetlen barátom van akivel beszélek ilyesmiről, de vele is csak ritkán.

Nem borotválom magam sehol, csak az arcomon.

17f

2020. okt. 14. 21:29
 32/36 A kérdező kommentje:

Szuper hogy ennyi válasz érkezett! Mindenkinek köszönöm! Ahogy látom kevesebben vannak a szégyellősek,illetve csak részben azok. Pedig pont fordítva gondoltam.

A borotválás nem lepett meg és a maszturbálás sem.

Viszont azt hittem mindenki beszélget ilyenről,ez is meglepő volt hogy nem.

2020. okt. 15. 18:54
 33/36 anonim ***** válasza:
90%

Én szívesen beszélgetek fiús dolgokról.

Neken a legelső ilyen élményem egy véletlen volt. 13 éves koromban edzésről hazaérve a 10 évvel isődebb féltestvér bátyám egyedül volt otthon, és önkielégített. Amikor meghallotta, hogy hazaértem, akkor nem hagyta abba, hanem folytatta nyugodtan. Én még sose3m láttam ilyet azelőtt. Köszöntünk egymásnak, majd megkérdezte, hogy van-e kedvem csinálni neki. Volt, így mellé ültem a heverőre, és elkezdtem huzogatni le és fel, az akkor elképzelhetetlenül nagy farkat. Ő irányított, hogy lassan-gyorsan, rövidebben, hoyyzabban, majd azt is megkérdezte, hogy lenne-e kedvem bekapni a farkát?. Erre nemet mondtam. Szóval nem szoptam le őt. De a huzogatás addíg ment, míg Ő elélvezett, s megtapasztaltam, milyen egy férfit kielégíteni. Ennek az élménynek a hatására kezdtem el önkielégíteni. És szintn emiatt kezdtem el egy barátommal, úgy 15 éves korom körül először csak klözös rejszolni, majd egymásnak csinálva s később kölcsönös orálig jutva fiús szexelni. De manapság számomra a más csak a lányok az igazán vonzóak. Fiúkat igazából már csak szopatni szoktam, de mondjuk azt szívesen :)

2020. okt. 17. 22:49
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Szégyellős vagy valaki előtt?

-Nem.

Sokat maszturbálsz/szégyelled hogy csinálod?

-Mi a sok, heti 2-4szer/egyáltalán nem szégyellem.

Beszélgetsz intim dolgokról valakivel?

-Azzal akivel lehet ilyenről beszélgetni.

Borotválod a péniszed körül?

-Intimkozmetikushoz járok gyantáztatni.

2020. okt. 18. 06:48
 35/36 anonim ***** válasza:
85%

a valaki kilétètöl függ.

Igen/nem.

Attol gügg ki az a valaki.

Nem.

2020. okt. 18. 17:40
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyellek semmit, akivel lehet szexuálisan is beszélek, és mindent is borotválok... :)
dec. 13. 22:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!