Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportoló srácok titeket edző, manager, orvos látott már meztelen?
na igen :) és ez a legjobb benne, az a vicc, h hihetetlen titok tud maradni örökre, pedig aztán tudnak menni érdekes dolgok ott.
Edző táborokban férfi edzők láttak, meg én is láttam az általam tanított gyerekeket.
21/f
19
ilyen nekem is volt :) vannak ilyen csajok, hogy minimálisan se zavartatják magukat, hogy vannak még éppen tusoló vagy öltöző fiúk az öltözőben, ők csak azért is bejönnek a barátjukhoz. én is nem egyszer átéltem, hogy megyek ki egy szál semmiben, erre meg ott van XY bnője, és kicsit se érezte cikinek a helyzetet, én meg csak lestem, h mi van.
de többedszerre az ember megszokja, aztán már semmi se lesz fura, na meg egy sportközösség általában egy nagy család, szal túl sok titok úgysincs ellenkező neműek között (nem egyszer pont a fiúk poénkodtak azzal, h beálltak a csajok tusolójába, azok meg úgy kergették ki őket nevetve ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!