Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg fiúk milyen szokatlan vágyatok van?
Figyelt kérdés
Női ruha, BDSM, videózni szexet, stb. Csak példák. Hány évesek vagytok? Kiéltétek már?2020. szept. 28. 11:45
1/11 anonim válasza:
Amit írtál mind.
- Szívesen videóra venném ahogy dugok vagy szopnak.
- Női ruhás srácot is szívesen dugnék. Volt már 3 is.
- BDSM is bejön de csak ha a másik akarja
- Szeretem ha valakinek sok a spermája
- Szeretem ha valaki nagyon hamar elélvez
- Szeretem ha valaki nagyon vékony
2/11 anonim válasza:
Bdsm, kötözés, cum control, post orgasm izgatás.
3/11 anonim válasza:
Barátnővel együtt csinálni fiúval. Egy lánnyal tudtam kiélni.
4/11 anonim válasza:
Alárendelt szerep egy vékony fiatal srácnak tetszene. A cumcontroll is izgatna bár eleve sokáig bírom. Fotózás is tetszik. Domináns is lennék szívesen.
F 29
5/11 anonim válasza:
engem sokminden izgat, hiszen bi fiú vagyok
-kipróbálnám hogy milyen ha valaki megdugja a seggem
- milyen lehet hármasban dugni két sráccal (hogy az egyik bassza a seggem, a másik férfit közben szopom)
- meglovagolni valakit
- egy erdőben megbaszatni magam és mondjuk arra jár valaki és ő is beszáll
ilyesmik
6/11 anonim válasza:
Kötözés, light bdsm vágyaim nekem is vannak, inkább sub szerepben, nálam fiatalabb vékony sráccal. Aki benne lenne, írhat :)
7/11 anonim válasza:
Izgatna egy szűz srácnak elsőnek lenni. Megdugni :)
9/11 anonim válasza:
Sok és érzéki csókolózás, ölelkezés, simogatás.
10/11 anonim válasza:
Több srác egyszerre a számba élvezne miközben valakin lovagolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!