Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok, hol érdemes kezdőké...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok, hol érdemes kezdőként nézelődni?

Figyelt kérdés
Csak szexet keresve. Tehát én titok szexhavert akarok majd, de nem akarok arcot kiadni és aktív lennék. Gondoltam ezek szempontok. Egyszerűen csak izgat kipróbálni.
2020. szept. 26. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Gayromeo vagy valami ilyesmi a neve. Lelehet tolteni
2020. szept. 26. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Szexhaver nekem is jól jönne. Én nem ragaszkodom arckép cseréhez, persze azért az érdekel, hogy a partner milyen korú, testalkatú, hol lakik. Ha ez így neked ok és beéred orális szexszel, akkor írj :)
2020. szept. 26. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de engem is izgatna ilyesmi, bármelyik szerepben.
2020. szept. 26. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:
en is keresek egy kezdö bi-t,kiprobálni ezt azt,lehet pv
2020. szept. 26. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Szexhaver nekem is jól jönne, de nem csak netes irogatáshoz és webkamos recskához.
2020. szept. 26. 16:36
 6/6 Mrcock ***** válasza:
Én fiatal szex havert keresek de csak nem találok!
2020. szept. 27. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!