Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok ti mekkora méretekkel találkoztatok eddig?
Figyelt kérdés
2020. szept. 18. 21:10
11/18 Nagy Zoltán ferenc válasza:
9 vagyok miért lett 37 százalék :(
12/18 anonim válasza:
Az első fiúmnak hatalmas volt.17 voltunk mind ketten le szoptuk egymást és
ő önmagát is.És igényelte,hogy dugjam meg.Azóta vagyok biszex.
13/18 anonim válasza:
tengerparton egyszer egy srácét neki 20 as volt brutál nagy makkal.
14/18 A kérdező kommentje:
#13 Biztos nagyon élvezted. :D Milyen volt leszopni? Csoda hogy belefért a szádba. xD
2020. szept. 22. 18:47
15/18 anonim válasza:
Az enyém 16
Az övé 18.
Itt ismertem meg!
Vékony kozepsulis meleg srác!
Maszti, szopás!
Legközelebb továbblépünk!
16/18 anonim válasza:
nekem egy kb. 14-15cm hosszú és kb 4-4,5cm vastag
én még szűz passzív vagyok
de annak idején a kollégiumban a zuhanyzóban láttam szépeket
csak azt sajnálom hogy egyszer sem próbáltam ki ott senkivel
pedig jó lett volna átmenni egymáshoz és leszopni egyet vagy kipróbálni milyen ha valaki megdug
18/18 anonim válasza:
Kb. 13-18 cm között voltak eddig amik a kezembe, számba, popómba kerültek. De általában nem mértem le. :) Habár olyan is volt. :D
Túl vékonnyal nem, de túl vastaggal volt dolgom.
Az enyém 16 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!