Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy tereljem el a gondolataim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tereljem el a gondolataim vagy mit tegyek? Lehet mégse vagyok heteró?

Figyelt kérdés

Egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy lesz-pjon egy srác, de ez az egész egy story miatt indult tavaly.

2019 őszén voltam egy rokon szalagavatóján. Ahol egy srác a WC-ben hát elég keményen bepróbálkozott nálam. Szó szót követett és kiderült le akar sz-pni.

Ledöbbentem és nemet mondtam, aztán kb 2 hét alatt kiderítette kinek vagyok rokona és rám írt a facen. Nem írt semmi gázosat csak annyit, hogy gondoljam át tuti nem akarom-e mert ha heteró lennék nem gondolkoztam volna hanem elküldöm a fenébe egyből és nem kérdezgetem.

Azaz ha heteró vagyok nem kezdek bele, hogy mit szeretne és nem közbe mondok nemet. És bármikor áll az ajánlata.

Ami meglep, hogy egy 18 éves tök átlagos sportoló srác miért csinál ilyet? Nem vagyok jó pasi. Na de bevallom elgondolkoztam a szavain.

Annyira, hogy már magam se tudom tuti nem vágyok-e rá. Mármint hogy vajon felállna-e? Vajon el tudnék-e élvezni?(Sokáig bírom mindig)

Hogy vajon utána hogy érezném magam? Ilyesmik. Szóval tanácsot kérnék. Ti hogy látjátok? Illetve másnak is volt/van ilyen? Ha igen mi lett?

Kérlek ha írtok írjatok kort is. Köszi.

2020. szept. 17. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Nem vagy heteró - s jó volt a srácnak a "radarja" pontosan ráérzett hogy érdemes nálad próbálkoznia.

Tanács: fogadd el saját magadat, a vágyakat elnyomni úgysem tudod, ne háborúzz saját magaddal. Valószínűleg biszex vagy.

2020. szept. 17. 10:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Ma újra írt. Ezért is emelem ki...
2021. jún. 8. 10:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező te hány éves vagy?
2021. jún. 8. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
18 éves sportoló srác?? Hhhmmmmm, nyami, én tuti nem utasítnám vissza. 😍😍
2021. jún. 8. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
#2 ez alkalommal hogy döntöttél, belementél?
2021. jún. 9. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
És csak szopni akar? Nem is kér viszonzást? Nem is értem, miért nem mész bele. 😁
2021. jún. 10. 07:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De ha szexis, helyes srác vagy, én is leszopnálak. Meg azt a tizennyolc éves sportolót is. Esetleg elküldhetnéd a címét. 😁
2021. jún. 10. 07:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett?😁
2021. jún. 12. 17:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!