Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ferfi orgazmusa szebb vagy egy noe?:D
Figyelt kérdés
Szemely szerint a ferfira szavazok, foleg a sperma miatt. Noknel nincs semmi lathato jel az orgazmusra.
F vagyok.
2020. szept. 14. 20:20
2/9 anonim válasza:
A noknel is van ... Csak nem figyelsz rajuk elegge.
Amigy az ejakilalas nem azonos az orgazmussal. Ha igy lenne akkor nem lenne szaraz orgazmus es nem lehetne lefejni a pasikat. 😂
3/9 anonim válasza:
Női.. azért egy spriccelős, vagy egy egész test beleremegős orgazmus, amikor lüktet minden porcikája áhh. Még, hogy nincs jele.. Lehet először elkellene érned egy nőnél egy igaz iorgazmust és utána véleményt nyilvánítani :)
4/9 anonim válasza:
Nekem a nőké, mert jobban elengedik magukat, és izgatóbb a reakciójük, ahogy nyögdécselnek, remegnek, veszik a levegőt.
Spermának meg nem szeretem az állagát.
21/bi/l
5/9 anonim válasza:
Legszexibb dolog ahogy egy lány elélvez, imádom.
Biszex lány
6/9 anonim válasza:
A spriccelő farok miatt a férfiaké mindenképpen látványosabb :)
7/9 anonim válasza:
Átlagban a nőé. De spirituális körökben egyenlően gyönyörű.
8/9 anonim válasza:
Férfiaknál látványosabb. Rájuk szavazok. :)
9/9 anonim válasza:
Pasié, ahogy élvezés előtt bekészül a farka, még duzzad egy kicsit aztán elkezd pumpálni.
Mindez különösen izgató, ha erőseket spriccel, vagy hiperspermiában szenved... D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!