Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ki akarom próbálni a passzív szerepet akkor hogyan tudok majd könnyebben ráülni az aktív farkára? Ha van rajta gumi vagy ha nincs?
Figyelt kérdés
Megszeretném lovagolni egy aktív férfit és mivel szűz vagyok még, azt szeretném ha könnyen bemenne a partner farka és nem tudom hogy gumiban vagy anélkül próbálkozzak majd.
Természetesen síkosító adott lesz.
A Magnum szaunában tudok aktívot keresni ehhez?
2020. szept. 9. 18:05
2/4 anonim válasza:
Én gumi nélkül szexeltem elsőre.
Könnyen bement
3/4 anonim válasza:
Ugyanúgy rá tudsz ülni gumival és gumi nélkül is, az más kérdés hogy utóbbi esetben alkalmizni hazárdjáték (tudod AIDS és egyéb STD-k) de ha te szeretsz kockáztatni. Végül is mindig is szüksége lesz a nemi betegségeknek felelőtlen emberekre akik terjeszteni tudják.
4/4 anonim válasza:
Figyelj az előjátékra, a tágításra, és valóban legyen sok síkosító. És mert lovagolni szeretnél, te tudod irányítani a behatolás gyorsaságát és mélységét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!