Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apák és fiúk, ti szoktatok meztelenkedni egymás előtt?
Figyelt kérdés
Mint mondjuk, ha haverok lennétek, vagy lakótársak?
Vagy ez totál tabu?
2020. szept. 8. 14:02
11/24 anonim válasza:
Jól látod nudistáknál fordul elő, de még azok sem mutogatják direktben magukat családon belül. A sörözés meg hogy jön ide? Elmegyek a fiammal sörözni és utána kiállunk a kerthelységbe mutogatni a bért, vagy hogy?
12/24 anonim válasza:
Nem kell, gyerek korom óta lát engem meztelenül, mit kellene szégyelnem?
13/24 anonim válasza:
Mióta az eszemet tudom mindig Pucéran aludtam, így úgy is ébredtem! Mindennapos dolog volt, h pucéran mentem tusolni, sokszor álló dákóval, nem egyszer találkozva a családból bárkivel is! Az is rendszeres volt, hogy pl amíg tusoltam a faterom borotválkozott, v fordítva! A bátyám kicsit zárkózotabb volt e téren, de őt is láttam többször pucéran akár csak a csajokat is!
16/24 anonim válasza:
Én biztos úgy fogom nevelni a gyerekemet, ha fiú lesz, ha lány, hogy otthon alap lesz a meztelenség a családtagok előtt.
17/24 anonim válasza:
Miért kellene családtagoknak egymás előtt takargatniuk magukat? Minek van ez a kérdés egyáltalán ebben a kategóriában?
18/24 anonim válasza:
Mi szoktunk. Úgy tanította, hogy őelőtte ne szégyelljek semmit se.
20/24 anonim válasza:
látjuk egymást meztelenül de nem gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!