Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Melyik ízesített guminak van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ízesített guminak van jó íze?

Figyelt kérdés

Nem gumiban akarok szopni.

Crossdresser vagyok, összejárok egy pasival, aki szeret a végén a számba élvezni, végén mindig a popsiból ki, le a gumi és teszi be a számba és ilyenkor gumi ízű a @-a. Nincs nagy bajom a gumi ízével, de ha van jobb ízű, akkor azt használnám.

2020. szept. 6. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van mindenféle ízű. A te ízlésedtől függ, hogy neked melyik tetszik! Azt mi nem tudhatjuk, hogy neked a csokoládé vagy az eper közül melyik ízlik!
2020. szept. 6. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérdez hülyeséget, mert vannak olyan márkák, ami annyira gagyi és mű szaga is van, hogy be nem kapnám, de még szex közben is szörnyű szag volt. Masculan volt azt hiszem...

A lild-s egész jó, meg a durex, de persze egyiknek se lesz rendes gyümölcs íze, de kellemesek.

2020. szept. 6. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer próbáltam, valami eper ízű volt, de utána valami förtlemes íze volt a pénisznek meg szaga is. Soha többet. De kísérletezni lehet
2020. szept. 6. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vaníliás ízre bejön.
2020. szept. 6. 22:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Vaníliás jól hangzik. Melyik márka?
2020. szept. 7. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!