Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fúk/lányok? Összejött ezen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fúk/lányok? Összejött ezen a nyáron bármilyen random bi/meleg kaland?

Figyelt kérdés
Bármi olyanra gondolok ami nem vártan alakult ki, főleg hogy ez a nyár azért nem volt a legszabadabb. Akár nyaraláson, táborban, szórakozóhelyen, vagy akár csak otthon mikor a haver nálad aludt...stb.. (kort is írj)
2020. szept. 3. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
össze
2020. szept. 3. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Otthon, ha nyitva tartod a szemed és lépsz is akkor a lehetőség mindig megtalál :)
2020. szept. 3. 22:25
 3/10 A kérdező kommentje:
lehet nyugodtan a hely megjelölésen túl, részletekbe is menni, milyen lehetőség talált meg, vagy ki milyen váratlan szituba került bele...:)
2020. szept. 3. 22:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos semmi :/
2020. szept. 3. 22:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy házibuli után (ami nálam volt) szexeltem egy csajjal akit úgymond felszedtem de mivel az egyik barátom nem igazán tudott haza menni ezért ő is nálam aludt és ha már ott volt mondunk, hogy jöjjön... Először csak ketten dugtuk/nyaltuk/sz0pattuk a lányt, viszont reggel ő ment el leghamarabb (sietett) a barátom meg még félig-meddig aludt. Visszafeküdtem mellé és hozzám bújt egy idő után átölelt és ugyan elsőre furcsa volt, de jól esett a fizikai kontaktus szóval bele mentem a dologba... Nem dugtunk, de nagyon sokáig smároltunk/sz0ptuk egymást és azt kell, hogy mondjam, hogy egy lány kivételével életemben senki nem ápolt le úgy, mint ő

20f

2020. szept. 4. 08:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
nem jött össze. 19/L
2020. szept. 4. 09:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ráadásul tényleg váratlanul egy kempingben.

21F

2020. szept. 4. 09:24
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

#5-ös

elmeséled hogy szoptátok egymást :)?

2020. szept. 4. 15:19
 9/10 A kérdező kommentje:

#5 Az tényleg jó kis random kalandnak hangzik

#7 És a kempingben hogy alakult a tényleg váratlan?

2020. szept. 5. 11:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy baráti társasággal szórakoztunk, elvileg társasozni jöttünk össze, de mindenki eléggé be volt rúgva. Aztán priviben az egyik lánnyal keveredtünk össze. Csak egy pontnál megtorpantam, és otthagytam a bulit.

23/l

2020. szept. 6. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!