Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egymásnak kiverésnél mi van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymásnak kiverésnél mi van ha az egyik jóval hamarabb elmegy?

Figyelt kérdés
Ki akarom próbálni de én nagyon sokáig bírom és félek nem folytatná aki már elélvezett.
2020. szept. 2. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, ...miért elő van írva, hogy csak egyszer szabad elmenni 😂😂?
2020. szept. 2. 10:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

hidd el, másabb, ha más veri, mintha te magadnak

több inger ér, jobban izgatott leszel sokáig te se bírod mintha magadnak csinálod otthon

én se vagyok gyorstüzelő, de tovább bírom egyedül mindig, mintha más csinálja de ez a normális

nyilván én se sülök el 5 perc alatt, de akárhányszor csináltuk sose állt le a partnerem ha ő már készen volt.

Mondjuk a közös kiverésnél én mindig arra törekszem hogy le is rendezzenek inkább szájjal

2020. szept. 2. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem az se lenne probléma, én pl addig izgatnálak, amíg elélvezel.
2020. szept. 2. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a #2-es írja, a másik izgalma hatni fog rád annyira, hogy hamar véded lesz neked is. Egyébként meg folytatja a partnered / te folytatod neki (ha te mennél el korábban). Normális ember addig "űzi" a szexet amíg mindenki el nem jut a csúcsra, nem "eldurrantam, húzom a gatyám szevasz" önző módon közelíti meg.
2020. szept. 2. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi! Ha nem önző a partner akkor ugyanúgy tovább fogja csinálni neked amíg te is elélvezel hisz te is örömet szereztél neki az a minimum hogy ő is megteszi ezt neked
2020. szept. 2. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jogos a felvetés, élvezés után nekem is elszállnak egy kis időre a homo vágyaim.

Mondjuk ténylegesen még nem próbáltam sráccal, szóval nem tudom, hogy élőben is így történne-e.

2020. szept. 2. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbáljátok ki úgy hogy aki jóval előbb elmegy, annak büntetésből a szájával kell folytatnia amíg bele nem durransz :D

Régi vágyam ezt megvalósítani valakivel, akiben megbízok és ismerem.

2020. szept. 3. 23:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az sem egy rossz megoldás kössetek kompromisszumot hogy a másik szájjal folytatja de egyébként meg ha nem önző akkor anélkül is folytatni fogja. Főleg ha olyannal csinálod aki megbízható és ismersz is akkor nem biztos hogy csalódni fogsz benne
2020. szept. 4. 04:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!