Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom úgy, hogy a 15-19 éves tinilányok körében, szinte már divatnak számít biszexuálisnak lenni?
Én is gyakran hallom ezt :D És még kiegészíteném annyival, hogy bár biszexnek mondják magukat, mégis mindig csak pasi partnerekkel látjuk őket párkapcsolatban.
Ez a biszexezés általában csak duma.
Itt inkább csak arról van szó, hogy a lányok sokkal kevésbé kezelik szélsőségesen a saját nemükkel való interakciót, mint a fiúk. Lazábban veszik, és náluk több minden belefér.
Tinikorban az én lányismerőseim is szórakoztak azzal a bulikban, hogy poénból egymással smároltak, mert nekik ez nem olyan nagy dolog. Két magabiztos, hetero fiúnál viszont elképzelhetetlen lenne, hogy ilyennel szórakozzanak.
Ezek közül a lányok közül vizont, akik mikor ráébrednek, hogy ők nem kapnak hidegrázást a barátnőjük előtt való meztelenkedéstől és hasonló dolgoktól, akkor ezt úgy értelmezik, hogy "hűűű, akkor én biztos biszex vagyok!".
Aztán ahogy idősödnek, a nagy részük általában rájön, hogy a biszexualitás nem éppen ezt jelenti.
Emberek nagyrésze a meleg és heteró skálán mozog, azaz a biszexségnek is vannak szintjei, kevés ember 100% heteró (aki heterónak vallja magát, de fantáziál az azonos nemről, akár csókolózik vele, az már "enyhén" biszex).
+ a mai világban kezd egyre elfogadottabbá válni a másság, és az amúgyis kalandos kedvű tinik ezt kihasználják.
10-20 éve nem volt jellemző ez a magatartás, mert nem is volt elfogadott társadalmi norma.
Ezeket figyelembe véve szerintem teljesen általános jelenség a tini biszexség hirdetése. Sokan a határon is túlmennek, időközben rájönnek, hogy nekik az azonos nemmel való csókolózás bőven elég volt, és inkább visszakozót fújnak. Teljesen normális, ettől függetlenül viszont valóban idegesítő.
A szexualitásban nincs fekete és fehér. Az emberek nagy százaléka a teljesen homoszexuális és a teljesen heteroszexuális között mozog. Vannak, akik kicsit jobban húznak ide, mások inkább oda.
Az internet korában az emberek nyitottabbak, hajlandóbbak a kísérletezésre, mint régebben.
én nem tapasztalom ezt
de örömmel veszem olyan fiatal bi lányok levelet, akik egy 40-s sportos fiatalos pasival ismerkednének :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!