Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mindenkinek nagy farok kell,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek nagy farok kell, de valójában senkinek?

Figyelt kérdés

Mindenhol avval az ideállal lehet találkozni hogy nagy farka legyen, mintha ez valami társadalmi elvárás lenne.

Ennek ellenére 21 éves bisexként, eddig volt legalább 10sexuális kapcsolatom, fiúkkal-lányokkal egyaránt.

Viszont senki se birta ha tövig benyomtam.

Mindenkinek 15-16 centin elég volt.

Első látásra mindeki elvan hogy húúú de nagy neked, de mikor egy vad sexre kerülne a sor, akkor csak óbégatnak, hogy nagyon fáj.

Akkor most mégse jó a túl nagy fasz?

2020. aug. 29. 12:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak 16cm. De esetleg benne vagy hogy egyszer megfoghasssam? Verhessem, stb? Régi álmom egy nagy méretet fogni ha már nekem csak átlag.
2020. aug. 29. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Maximálisan osztom a tapasztalaidat kérdező!

Viszont elmondhatom, hogy mázlista vagyok mert igenis van akinek nem csak látványként tetszik a nagy méret! A barátom úgy benyeli tövig, hogy csak na! Análisan még csak oké, illetve nem olyan meglepő mint orálisan! Mikor látom, hogy tövig torokra veszi minden gond nélkül..... Komolyan mondom ha nem látom elsem hiszem!!

2020. aug. 30. 03:53
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is bőven elég a 16-os
2020. aug. 30. 07:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 18 még éppen jó, de jobb szeretem a pár centivel kisebbet.
2020. aug. 30. 23:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén, inkább orálisan tudom elkepzelni, hogy egy ekkora farkon dolgozom...hogy mennyire jönne belém? Jó kérdés :D
2020. aug. 31. 22:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
25 centis vastag dildót nyomtam már fel tövig, de nem egyből, elötte sokáig kellett játszadozni vele. de miután bement, rohadt jó érzés volt. szóval egy 20 centis farkat nagyon is el tudnék élvezni miközben bennem lüktet. 26 f
2020. szept. 6. 15:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont senki se birta ha tövig benyomtam.

Mindenkinek 15-16 centin elég volt."

Ez azért van, mert valójában 16cm mindenkinek elég... ;)

dec. 10. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!