Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy 39 éves bi, sportos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 39 éves bi, sportos srácnak mennyi esélye van a fiatalabb fiúknál?

Figyelt kérdés
Ha lehet kort is írjatok!

2020. aug. 28. 14:31
A kérdező szavazást indított:
Sok esélye van
Kevés az esélye
Nincs esélye
16 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Őszintén? A franc sem tudja :) az életkorod csak egy dolog, meg attól is függ mit akarsz. Alkalmira lehet esély, tartós kapcsolatra nehezebb, de attól is függ mekkora korkülönbséggel keresel.

Egyébként meg ha azt mondják 41.31% az átlagos esély akkor azt mondod rendben, ha azt mondják 12.11% az átlagos esély akkor hirtelen megváltozik az ízlésed és nem fognak tovább tetszeni a fiatal pasik?

2020. aug. 28. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
csak ha jol nezel ki télleg..
2020. aug. 28. 16:04
 3/7 anonim ***** válasza:
98%

Nem is a kor, hanem az összhang a lényeg.

Lehet valaki 39 évesen kopaszodó pocakos, ápolatlan dús intimszörzetű pasi is, aki finoman szólva senkinek sem kell, de lehet ez az ellenkezője is.

Volt már dolgom (nem úgy) olyan pasival aki 35 évesen közel 50-nek nézett ki annyira igénytelen volt, de volt olyan 50 feletti pasival is dolgom aki minimum 10 évet letagadhatott volna, jó külső, kondizik, nagyon adott a megjelenésére, megvolt az összhang, humoros is volt stb.

2020. aug. 28. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam lenne, nem is kicsi!20 vagyok és nem is olyan rég jöttem rá, hogy nekem a nálam jóval idősebbek jönnek be!

Természetesen ha jó a külső, igényes az illető..

2020. aug. 29. 04:41
 5/7 A kérdező kommentje:

3-as.

A felépítésemből adódóan, nem nézek ki rosszul szerintem!

173/67/B/B szálkás!

De mikor valakinek mondom, hogy 40 leszek, koccol!

Szóval ezt nem értem!

Ráadásul, jópofa, vicces és fiatalos gondolkodású vagyok!

Ami a legfontosabb, hogy full igényes és rendszerető!

Szóval ennyi nagy vonalakban!

2020. aug. 29. 09:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy más korosztályt keres.

Nem privátok miatt írom és nem is ismerkedési szándékkal, de én 28 vagyok, de sosem érdekeltek a fiatalok és a velem egykorú pasik.

Mindig is a 40-es pasikra buktam. Nem tudom miért de nekem a fiatalabbak számomra kisfiúsak, és inkább az érett pasikat kedvelem.

De van ellenkezően gondolkodó emberek is, valószínű olyanokba futottál bele akik nem a te korosztályodat keresik.

2020. aug. 29. 15:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Thanks az eddigi válaszokat!
2020. aug. 31. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!