Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kinek szokott a strandon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek szokott a strandon, tengerparton bárhol, felállni a farka? Vagy ki szokott szex éhes lenni?

Figyelt kérdés
Ha igen mit csinaltok, nemet legyszi ird le. Nekem sokszor elő fordul. Elmegyek a wc-be és elélvezek

2020. aug. 24. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
nekem néha feláll, bemegyek a vízbe vagy másra gondolok
2020. aug. 24. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

"bárhol, felállni a farka.... "

"nemet légyszi írd le... "

Hm, szerinted milyen nemű lehet vajon?! 😮 😁

2020. aug. 24. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Ha nem teljes a merevedésem, akkor nem foglalkozok vele, ha látszik, akkor ez van. Ha teljes, akkor várok egy kicsit a vízben. Szabadstrandon szoktam meztelenül is napozni és ha olyanok vannak körülöttem, akiken látom, hogy nem zavarja őket, akkor hagyom, hadd álljon, sokaknak tetszik.

27/f

2020. aug. 24. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Ha a barátnőmmel vagyok a vízben mindig feláll...
2020. aug. 24. 14:44
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Baszki ez is meleg kérdés volt... akkor mindegy

..

2020. aug. 24. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha feláll akkor addig maradok a vízben, vagy másra gondolok. Zuhanyzóban amikor mosom akkor kicsit fel szokott állni meg amikor töröközök de az nem vészes meg csak pasik látják amikor veszem a boxerem
2020. aug. 24. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
nekem mindig feláll ,vizparton,zuhanyzásnál,mindig,,nem zavar,masnak is szoktam látni
2020. aug. 24. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
93%

Ha feláll akkor egyértelmű hogy férfi minek kiírni a nemet 😆

Persze, hogy van amikor spontán feláll, ha a strandon akkor a strandon. Hasra vágom magam, vagy bemegyek a vízbe. Nem fogom direktbe mutogatni, mert a többség nem kíváncsi rá.

2020. aug. 24. 17:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja igen tudom hulye vagyok hogy oda irtam a ,nemet’
2020. aug. 24. 17:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!