Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltatok már iskola táborban? Nektek fürdőruhában mennyire látszik a szerszámotok?
igen masztiztam táborban egyedül is és osztálytársammal együtt/egymásnak is
nekem nagyon látszik, mert húspéniszem van
2 igen amugy
4 Neked is jo elmenyed lehetett.
Igen, este lefekvés után a szobában rendszeresen előjött ez a maszturbálás téma. Egyik este az lett a szövegelésből, hogy "bizonyítsd be hogy tudsz maszturbálni" és "úgysem mered most megtenni", "hú de jól esne most", stb. Mindenki állította, hogyha a másik megtenné, akkor ős is kiverné. Aztán a feszélyezettségünket leplezendő, sikamlós poénok és nagy röhögések kíséretében mindenki megmutatta a többinek, hogy mennyire kanos. Először csak a sátorozó pizsamán át, majd egymás bemutatóiból bátorságot merítve a pizsit levéve nyíltan is. Végül egymás előtt egyszerre vertük ki mindnyájan az egész szobában.
Fürdőruhában normálisan nekem átlagosan domborodik. Ha viszont feláll akkor elég jól kivehetően rajzolódnak ki rajta a részletek.
Persze, hogy maszturbáltam már táborban. (Ahogy jó néhányan a válaszolók közül, úgy csináltuk "többesben" mi is.) Szerintem a fiúk elég nagy százaléka kiverte már táborban vagy kiránduláson.
Ha feszes fecske úszónadrágot veszek fel, abban elég konkrétan látszik a formája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!