Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol tudnék ilyen fiút találni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ilyen fiút találni? Smpixie?

Figyelt kérdés
Egy sub csicska fiút keresek akinek kb idáig csak csajjal volt dolga. Eddig csak sublányokkal voltam, nem akarok váltani, de kíváncsi vagyok a fiúkra is. Ellenben nem volt még dolgom nagyon fiúval. Van ilyesfajta szűrés oldalakon?
2020. aug. 24. 05:40
 1/6 kisördög1 ***** válasza:
100%
Smpixie pont jó ilyenre, ott találhatsz megfelelőt, még olyat is aki a környékeden él.
2020. aug. 24. 07:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ashrak.hu

Fetlife.com

Smpixie.hu

Mind a harom megfelelo erre

2020. aug. 24. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz megdugni és bármikor kiszállhatok a játékból akkor lehet érdekelne. Még csak megfogalmazódott bennem...
2020. aug. 24. 10:25
 4/6 kovpet ***** válasza:
100%
Kérdező, mit csinálnál a sráccal? :)
2020. aug. 24. 11:43
 5/6 kisördög1 ***** válasza:
100%
Hol keresel?
2020. aug. 24. 14:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok mint a kérdező. Nem voltam még fiúval, de érdekel a dolog.

-A partneremnek lenne a dolga letakatitania a testem bizonyos pontjait.

- különböző megalázó helyzetekben kerülne, például nem lehet merev a pénisze, mert az nem arra való. Ellenkező esetben felpofozom és ott hagyom amíg lenyugszik.

- nem élvezhetne el, csak nagyon ritkán akkor is teljes csendben kéne önkielégítést végezni a kuka előtt térdelve vagy a wc előtt.

-apropó, teljes csendben kéne lennie, ha valamit szeretne jelenkeznie kéne. A teljes csend az én orális kielégítésemre is vonatkozik, amikoris nem vagyok kíváncsi az öklendezésre, mert gyorsan eljár a kezem.

- csak egy tárgy lenne amibe beleürítek, ha kedvem tartja odarendelem, ő nem kapna soha semmit cserébe.

2020. aug. 25. 08:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!