Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sanyi 01 kérdése:
Áruljátok el honnan lehet tudni,hogy valaki bisexuális vagy esetleg leszbikus?
Figyelt kérdés
#Leszbi felismerése
2020. aug. 22. 07:17
2/7 anonim válasza:
Külsőre is látszódik: haj, életstílus, beszéd az egyes emberekkel, külalak.
3/7 anonim válasza:
Biszex pasi vagyok, de, ha te egy órás beszélgetés után megmondod, hogy biszex vagyok, fizetek neked a sarki cukrászdában egy két gombócos fagyit. 😀
4/7 anonim válasza:
Rólam az életben meg nem mondanád 2-es,hogy leszbikus vagyok.😉😀😀
5/7 anonim válasza:
A meleg bi pasik kedvesek,barátkozósak és jól el lehet velük beszélgetni.
Viszont! A meleg csajok flegma,nagyképű, lekezelő stílusúak, persze van néhány közülük amelyik kivétel,de ha a kinézetükön nem is látszik, a mentalításuk elárulja.
Ezeket természetesen tapasztalatból írom.
F.44
6/7 anonim válasza:
Na egy újabb nőgyűlölő kommentjét olvashattuk.😄😄
7/7 anonim válasza:
Bocsáss meg 6-os, de mint írtam a tapasztalat beszélt belőlem.
Nem tehetek ÉN arról hogy esetleg más pasik megsértették azt pár meleg lányt akikkel én próbáltam barátkozni és emiatt lettek ők viszont FÉRFIGYŰLÖLŐEK. Igaz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!