Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok olyan srácot, akivel kipróbálhatnám ezeket?
Figyelt kérdés
Még nem volt lehetőségem kipróbálni egy fétisem, egyszerűen nem mertem felhozni még senkinek. Fura, de rendkívül felizgat a szép, ápolt haj. Fantáziálni szoktam arról maszti közben, hogy találok valakit, aki tök megértő és megengedi nekem, hogy kipróbáljam a vágyaimat rajta: a szép, ápolt haját szagolgatnám és nyalogatnám, fésülném, megmosnám, formáznám, stb. Sajnos ezzel nem mertem előjönni eddig. Hogyan kezdjek hozzá, hogy kipróbálhassam valakivel? Van valamilyen fétispartner kereső ilyen célra?2020. aug. 20. 22:17
2/10 anonim válasza:
Milyen hajról fantáziálsz? Hosszabbról?
3/10 A kérdező kommentje:
4 centistől már jó (a preferenciám 4-10 cm)
2020. aug. 21. 14:23
4/10 anonim válasza:
Én simán hagynám adott esetben, de nekem rövidebb a hajam. Olyan három centi körüli. Viszont kérnék mást cserébe :p
7/10 anonim válasza:
Semmi baj nincs egy ilyen fétissel, nyugodtan előhozhatod, ha valaki erre rosszul reagál, az nem a te hibád!
Nem a fétis az ami hátráltathat, hanem az, hogy közlöd!?
Legyen a világ legtermészetesebb dolga, hogy ez neked fontos és legyél határozott, aki felvállalja önmagát. Ez ad férfi kisugárzást, amit szinte minden nő keres. Ha visszahúzódva úgy közlöd aki önmaga nem tarja magát normálisnak, az pedig pont az ellenkezőjét váltja ki!
Minden ember különbözik a másiktól, teljesen normális az is, mindenkinek más fontos egy nőben! Tudni és merni kell önmagad megélni!
8/10 anonim válasza:
Ezt a fétist úgy nevezik a pszihológusok, hogy férfi fodrász. Nehéz kigyógyulni belőle, és megélhetést biztosít számodra, ha alkalmazod ezt a fétised.
9/10 anonim válasza:
Amúgy tényleg, miért nem mész el fodrásznak? :D
10/10 anonim válasza:
Fodrasz nem nyalhatja a hajakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!