Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek biszex vagyok?

Figyelt kérdés

19f vagyok és szerintem biszex. Nagyon bejönnek a csajok, de néha elkap egy gondolat, hogy mi lenne ha lecumiznék egy fiút, megdugna, számba élvezne és mondjuk így csókolóznék egy lánnyal. Aktív fele egyáltalán nem izgat. Összejönni nem tudnék fiúval, de egy kaland nagyon bejönne egy velem egykorúval vagy fiatalabbal.

És most jön a kérdés. Szerintetek ha ezt igazából megcsinálnám, lehetséges lenne, hogy kicsit se jönne be és csak a fejemben élt ez a gondolat? Inkább heterónak érzem magam és nagyjából fél éve kezdtem ezen a dolgon gondolkodni. Volt már valakivel ilyen, hogy kipróbálta azonos nemmel és rájött, hogy 100% hetero?

2020. aug. 20. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen,biszex vagy.De ezt csak akkor tudod 100%-ra ha kipróbálod:)

Velem még nem volt olyan hogy kipróbáltam azonos nemmel és nem jött be:)

Ugyanis leszbikus vagyok..szóval🙃

2020. aug. 20. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is biszex vagy. Ha a gondolata felizgat es vagysz ra, szerintem elvezni fogod ha megtortenik egy igenyes sraccal aki bejon.

24/F

2020. aug. 20. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is pontosan ugyanerre vágyom, és ugyanezek a kérdések vannak bennem. Szívesen kipróbálnám valakivel, de nem találok rá partnert a közelben :(

26/F

2020. aug. 20. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az vagy
2020. aug. 20. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy, és csak idő kérdése, hogy találj egy szimpatikus fiút, hogy megélhesd a vágyaidat.
2020. aug. 21. 00:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én aktív vagyok dugásban, de mióta 5 éve kipróbáltam, maradtam ugyanabban, mint amiben előtte éreztem magam: Szóval előtte is tudtam, hogy csak kicsit érdekelnek a srácok és csak időnként. Évi 1-2 partner párszor és én ki vagyok elégülve. Persze más a valóság a szexben, mint ahogy elképzeled, de nem úgy hogy rosszabb.
2020. aug. 21. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!