Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányos fiúk, lennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányos fiúk, lennétek egy férfi barátnője?

Figyelt kérdés
2020. aug. 16. 03:56
 1/6 anonim ***** válasza:
98%

őőő úgy érted transzik nem?

mert a fiúk max pasid lenne

2020. aug. 16. 06:06
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Ha nőként kezelne egy aktív pasi szerintem abban a pillanatban kasztrálnám. Uni vagyok, de párkapcsolatban voltam már full passzív éveken keresztül, de ettől függetlenül ugyanúgy farok van a lábam között, és ugyanúgy elvárom a tiszteletet. Szóval uni létemre képes vagyok csak passzív lenni egy párkapcsolatban, de ettől függetlenül nem tűrném el, hogy nőként kezeljen bárki is bármilyen szinten.
2020. aug. 16. 07:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én férfias vagyok, kivéve ott lent, mert konkrétan nagyon pici a kukacom.

De csak abban lennék benne h lányként használjanak h már bi dolgokra kerülne sor, mert hetero vagyok, eddig csak lányokkal voltam.

Viszont fantáziáltam már erről arról...

2020. aug. 16. 09:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

én csak alkalmi szexben lennék férfival, mert eddig csak fantáziáltam róla, hogy milyen lehet azonos neművel csinálni

kíváncsi lennék milyen érzés lenne ha engem dugna meg egy pasi kutyapózban

2020. aug. 16. 12:05
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Képtelen vagyok hová tenni, amikor valaki, akinek legyünk őszinték, egy gondolat nem született még az agyában, aminek bármi köze lenne egy férfi személyiséghez, nekiáll sértetten rúgkapálni, hogy ő azt így férfi, meg úgy férfi, meg amúgy férfi... Mintha a nő valami alsóbbrendű dolog lenne.
2020. aug. 16. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Lennék és már voltam is. Évekig kapcsolatban éltem, exem lányként kezelt az ágyban is és azon kívöl is.

31 crossdresser

2020. aug. 19. 18:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!