Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen leszbikus párok?
Elmondom másképpen vagy inkább lefordítom, de te legalább értelmesen írtál mint ezek a csajok.
Van egy leszbikus vagy egy biszex lány, mindegy lényeget fogod érteni. Megkérdez egy hetero lányt, hogy benne lenne-e (rávezetéssel szokták, de ez gyakori kérdések és itt a lényeget lehet kérdezni). Szóval a leszbi vagy a beszex megkérdezi a hetero lányt. A válasza az, hogy: HETERO keress rá a szó jelentésére.
És akkor itt elkezdődik a vita, hogy nem bírja felfogni, hogy hetero és nem leszbi. A valóságban meg rámozdulnak a heterokra is. Mások is tudnak rá példát mondani és én is. Egy hetero lány ismerősömet régen lecsavarta a fejét egy leszbi. Nem, nem volt velem gond. Sokat beszélt a férfiakról, hogy vágyik rá, volt hogy szexchateltünk és annyira jól volt neki, hogy olyan orgazmust okoztam neki, hogy életébe először volt spriccelő orgazmusa. A héten belül összebarátkozott egy leszbivel és nekem mindent elmesélt. Teljesen elbizonytalanodott és nem tudta most mi van. Leszbivel tudott találkozni velem nem. A leszbi esélyt kért bebizonyítani neki aztán sikeresen elcsalta a heterot leszbire.
Nem a sztori a lényeg hanem egy példa, hogy hetero és nem leszbi, de mégis. Én meg tudom vagyok a hülye... Csak visszafelé már más ugye? Itt egy bolond százat csinál, mert egy flegma csaj nem érti a kérdést és akkor a többi is úgy érti. Tipikus egy bolond százat csinál eset:) A kérdés leszbiknek szól mint biszex gondolat vagyis afelé irányulás, elgondolkodás, de nem meglévő párkapcsolat szétszedése. Másképp kérdezve se jött volna le egyeseknek, mert aki ilyen kemény fejű az az is marad. Ők náluk ez természetes, nálam meg én vagyok a hülye. Ja vágom én. A gyakori kérdések hozza a színvonalát úgy látom. Sok okos ember:) Gratulálok egyeseknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!