Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hunter Schafer jó nő más...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hunter Schafer jó nő más szerint is?

Figyelt kérdés
2020. aug. 12. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Nő? De hát nem transz nemű?
2020. aug. 12. 21:46
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is
2020. aug. 12. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Tetszik, nekem bejönne. Szép lábai lehetnek.
2020. aug. 12. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Iszonyatosan helyes lány. Persze, bele kell kötni, hogy transz. Fel tudnék most sorolni félszáz nőt az életemből, aki nem tetszik annyira, mint ő, szóval nemtom ennek mi értelme.
2021. nov. 30. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

#4-es

Az az értelme, hogy a nevén nevezem a dolgokat.

Az almát sem árulják baracknak a piacon, hiába hasonlít.

Ezeknek a dolgoknak szerintem nagy jelenőségük van, abban hogy ne alakuljanak ki félreértések.

2021. dec. 7. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Filozófia kérdést boncolgatsz akkor: ha az ember a szaporodás felől közelíti meg a dolgot, lehet relevanciája annak, amit mondasz. De ha viszont olyan oldalról, hogy kinek a nőiessége fog meg jobban, és tudnál a nőies attitűdjébe beleszeretni, én azt állítottam, hogy Schafer bájosan és kecsesen nőies. És van egy csomó női nemiséggel született nő, aki meg messze nem annyira az.
2021. dec. 8. 05:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
*Filozófiai
2021. dec. 8. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!