Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex srácok, ha lenne barátnőtök, hűségesek lennétek hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy haverom, akiből kinézem, hogy biszexuális lenne, viszont van egy barátnője..2020. aug. 7. 05:47
1/3 anonim válasza:
A hűség relatív. Van olyan kapcsolat, ahol egy 3. fél belépésének kérdése fel sem merülhet, valahol meg megegyezés alapján megengedik egymásnak a felek, hogy másfele is kacsintgassanak.
Szerintem az a hűtlenség, mikor a másik tudta/beleegyezése nélkül/titokban történik a dolog.
Tehát valszeg sok az olyan magát hűségesnek mondó biszex, aki a párja mellett a másik nemmel is szexel, mégsem megcsalás, mert a másik fél ebbe beleegyezett.
De nyilván az is előfordul, aki teljesen monogám kapcsolatban van.
3/3 anonim válasza:
Én nő vagyok de leírom neked én, hogy jártam volt 1 párom azt hittem minden oké de egy idő után nagyon barátkozott 1 fiúval egyre szorosabb volt a barátságuk míg egy idő után összeköltöztek. És azóta is boldogok mellettem ivott de mára teljesen megváltozott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!