Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Oroszlán jegyű srác meghódítása?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oroszlán jegyű srác meghódítása?

Figyelt kérdés

Hogy kell elérni, hogy figyeljen jobban rám?

Fiatalok vagyunk, úgy 22-23 év körül, nem tudom, hogy biszex-e ,de én szerintem minden emberben megvan vagy volt a minimális hajlam.

2020. aug. 6. 21:29
 1/5 A kérdező kommentje:

Tehát hogy menjek oda hozzá, hogy ne legyen égő?

Vagy kell várni, hogy ő kezdeményezzen?

Akik nem horoszkóposok azok ne írjanak, igenis fontos ,hogy oroszlán-e vagy nem.

2020. aug. 6. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Lol, azert ennyire nem meghatarozo a napjegy. Edes keves.

Aki ert kicsit is az asztrologiahoz, az tudja, hogy a venusz es a mars pozicioja felel a szexualitasert es a hoditasert. A hold helyzete meg meghatarozza, hogy fejezi ki az erzelmeit.

2020. aug. 6. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Az asztrológia hülyeség, semmi alapja nincs.
2020. aug. 6. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy mintha skorpió, vagy kismedve vagy bármi más lenne a horoszkópja. Nincs meg minden emberben a "hajlam" (van aki kőheteró és az is marad), s akiben meg is van még annál is előfordulhat hogy nem jössz be neki. Ha nincs meg benne a "hajlam" akkor hiába izmozol, tótágast is állhatsz nem fog veled kezdeni akármi a csillagjegye. Kezdeményezz inkább olyanoknál akik vevők az adásra és ne zaklass másokat.
2020. aug. 6. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Oroszlán a csillagjegyem, és pont ugyanúgy mint bárki másnál.
2020. aug. 7. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!