Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim lehet, hogy titokban találkozik fiatal srácokkal? (Bővebben lent)
Sziasztok,
Egy 19 éves lány vagyok és együtt vagyok már fél éve a barátommal, akit most hívjunk jelen esetben Kevinnek.
Elég jól megvagyunk szerencsére, és sosem volt semmi nagy veszekedés köztünk. Mindig jó együtt lenni vele.
Az egyik barátnőm velük szembe lakik, majdnem, és arra hívta fel a figyelmemet, hogy a Kevinhez feltűnően sok fiatal szép srác jár, egyesével.
Az még nem is tűnt annyira furcsának, mert focizik gondoltam lehet valami haverjai.
De azt mondta, nem úgy tűnt, mintha haveri köszönések lettek volna, illetve volt mikor éjszaka a ház előtt ölelkeztek a bokrok takarásában. És látott még pár érdekes dolgot ami elég furcsa Kevin esetében.
Szerintetek mit csinál titokban, hogy kérdezzek rá nála? Esetleg biszex lehet?
Köszönöm szépen a válaszaitokat előre is.
19L , Kevin pedig most lesz 19
9-10
Ti miről beszéltek? Szóval azonos neművel annyit kúrok félre, amennyit csak jól esik? Ha egy pasi ánuszába lövöm a spermám, az nem megcsalás, csak ha egy csaj puncijába?
Azért pár dolgot tisztázni kéne... Oké, hogy érzelemmentesen szexel, de amint te is írtad, volt már rá példa, hogy mást választott helyetted. A biszexség nem mentség semmire, én is biszex vagyok, és amikor egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban vagyok, akkor eszembe nem jutna a másik nemmel is kavarni.
Tényleg elfogadod, hogy alkalomattán lemondja a közös találkát csak azért, hogy egy másik embert kényeztessen, és más vigye el őt is a csúcsra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!