Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudták rólam az első pillantásból?
Boltban dolgozom.És épp pakoltam.Biszex vagyok,de erősen megvan a leszbi hajlam.(alakul)És egy tőlem idősebb leszbikus pár jött felém,és ők amint rámnéztek utánna összenéztek(olyan nagyon huncutul)utánna elmentek
Szóval tudták hogy bi vagyok.Ez hogy lehetséges??Átlagos külsőm van,képről nem lehet megmondani semmit.Sőtt ma az egyik kollégám elég erősen célzott arra hogy biszex vagyok(senki se tudja)Hogy lehet ez?egyáltalán nem látszik rajtam.akkor honnan tudták?
Bebeszéled magadnak. Ez csak véletlen hogy célozgatnak.
Gondold csak azt hogy ha nem az lennél.
Akkor meg sérelmeznéd.
De miből látszik pl?
Szerintem egyáltalán nem látszik rajtam...
Fiúsabb vagyok😅Nem sminkelek.(érzékeny a bőröm...és ha sminkelnék még csúnyább lenne)Barna vállig érő haj.normál testalkat💁♀️És se műköröm se semmi:D
Nem szeretem a csajos ruhákat meg semmi hasonlót.És tőlem jóval nagyobb ruhákat hordok mert nem szeretem ha egy picit is látszom😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!