Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért dicséri az illatom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dicséri az illatom?

Figyelt kérdés

Van egy lány, ismerjük egymást közös barátok által. Nem gyakran találkozunk.. De most úgy adódott ő is jött velünk nyaralni. Sokszor mondta, hogy miattam jött le, és mennyire örül, hogy ott vagyok. Volt hogy, megölelt és mondta milyen jó az illatom.. Ez többször is elofordult..

De miért? Én nem dicsérem senki illatát, még ha jó akkor sem.. Lehet én vagyok bunkó..

(én is lány vagyok 24eves)

2020. júl. 28. 23:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy büdös, szerintem ez jó jel...
2020. júl. 28. 23:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet leszbikus..
2020. júl. 28. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt mondta csak miattad ment veletek nyaralni akkor mire vársz még? :o szerintem ez elég egyértelmű jel, hogy akar valamit, ne totojázz cselekedj :)

Ja hogy te is lány vagy... na akkor fogósabb kérdés, lehet még bizonytalan magában, vagy csak nagyon szimpi vagy neki. Akkor sem jutsz előrébb ha minket kérdezgetsz a helyett, hogy próbát tennél. Mi így a távolból meg nem mondjuk mi lenne a történet vége.

2020. júl. 28. 23:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Elvileg évek óta van pasija.. Meg beszél is róla, de még senki sem látta ezt a pasit.. 🙄😂
2020. júl. 28. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Biszex emberek is léteznek.
2020. júl. 28. 23:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Umm oitnb Morello? Hát de amúgy ha szagolgat meg miattad megy el valahova akkor gondolom nem csak barátkozni akar meg elkérni a parfümödet...
2020. júl. 28. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha neked bejön ez a lány, el tudod képzelni, hogy lehet köztetek valami, akkor, ha legközelebb megölel, "teljesen véletlenül" simogasd meg a mellét, fenekét, és dicsérd meg, hogy milyen szép. Ha miattad ment veletek nyaralni, nem fog tiltakozni, sőt, lehet, hogy erre vár, hogy közeledhessen hozzád. Az ne zavarjon, hogy állítólag van pasija. Lehet, hogy olyan, mint a Colombo felesége. Tudjuk, hogy van, Colombo beszél róla, de soha nem látjuk.
2020. júl. 29. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!