Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges hogy arról fantáziálok, hogy egy buliban 10-20 srác arra kényszerít, hogy leszopjam őket, míg a lányok kiröhögnek, és levideózzák?
Figyelt kérdés
2020. júl. 23. 15:47
1/5 anonim válasza:
Nem beteges,de minimum lehetetlen.
2/5 anonim válasza:
Minden lehetséges szerintem sokan benne lennénk
3/5 anonim válasza:
Nem beteges, szubmisszív vagy és vágysz közben a nők irányából történő megaláztatásra is. A megvalósítása mondjuk tényleg nem könnyű... mármint ffi gangbang, bukkake még csak-csak (bár már 5 embert is nehéz egyszerre összeszervezni) de hogy még nők is legyenek egy biszex buliban az már komplikáltabb.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem beteges, bár valószínűleg könnyebb lenne összehozni egy ilyen partyt ha a dugás is mehet.
5/5 anonim válasza:
Nálunk a suliban volt egy alacsony, kis péniszű srác. (Még mielőtt valaki megkérdezné, nem tudom, mereven mekkora lehetett neki, de az öltözőben, lankadtan alig látszott belőle valami.) Na, vele egyszer megcsinálták azt a többiek a vízparton, hogy lefogták hátulról, a gatyát meg lehúzták róla teljesen, úgyhogy ott állt egy szál pöcsben. Ráadásul mindez lányok előtt (is) történt. Nem tagadom, így leírva meg kívülállóként izgatóan hangzik a dolog, nekem is feláll, ha az esetre gondolok, de ő aligha hiszem, hogy élvezte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!