Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a gyorstüzelők izgatnak, ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Mármint biszex vagyok azt már tudom. De még nem voltam sráccal. És csak olyannal akarnám aki hamar elélvez. Ennek mi lehet az oka? Hamar = max 4-5 perc. És csak orál izgat. Na de ezeket csak azért írom le, hogy minden érthető legyen.2020. júl. 18. 11:29
1/9 anonim válasza:
a gyorstüzelők, inkább 20 másodpercesekre mondják max 1 perc, de kitudja miért ez izgat , ezt neked kéne tudnod, hísz te ismered magad a legjobban
2/9 anonim válasza:
Nekem a sok sperma ami a zsánerem még. De a gyorstüzelő is. Nem hiszem, hogy ennek van oka. Max lustaság mert kényelmesebb.
3/9 anonim válasza:
Sajnos én minden vagyok, csak gyorstüzelő nem :D
4/9 anonim válasza:
Én is sajna pont hogy nagyon sokáig bírom.
5/9 anonim válasza:
Ha jó srác vagy, nekem max egy perc és kész vagyok.
6/9 anonim válasza:
Hmm mással fiúval sose voltam, ha magamnak csinálom, akkor attól függően hogy akarom, tudom akár 4-5 perc alatt is, vagy akár egy óráig is. Ha egy helyes fiú szopna, lehet 1 perc lenne 😄
7/9 anonim válasza:
Keress egy szűz fiút. Ahoz ha hozzáérsz már el is durrant.
8/9 anonim válasza:
Szexy sráccal én is hamar el élvezek 😁
9/9 anonim válasza:
Szerintem egy igazi gyorstüzelő 5perc alatt 3x is torkon lő... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!