Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy reagálnátok, ha olyan pasitok lenne, aki a szexben azt élvezné a legjobban, ha ujjal vagy anal pluggal kényeztetik őt hátul?
Figyelt kérdés
Természetesen kényeztetne titeket, hagyományos szex is lenne, de neki ez adná a legnagyobb fizikai élvezetet?2020. júl. 12. 21:24
11/11 KittyhOWO válasza:
Kedves kilenceske valahol te nagyon eltévedtél, nagyon sok nő csinálja élvezetből, ha szeretnéd hozom magam példának én nemcsak élvezem hanem fel is izgulok arra , hogyha a párom popóját kényeztethetem akár Felcsattólhatóssal akár ujjakkal , Nálunk például én voltam az aki előhozakodott az ötlettel és nem is véletlen, Nem tudhatod milyen üdítő érzés is az , ahogyan te lehetsz az aki a másik fölött van és kényeztetheti, Lehet a te szemszögedből én beteg vagyok, na és akkor mi van? Ki nem szarja le , ha nem tetszik a téma ,nem tetszik a pegging kedvelők közössége nem kell figyelni ránk és kritizálni minket, nem gondoltál még bele, hogy nem véletlenül 0%-os a véleményed hasznossági értékelése? Ha mi tiszteletben tartjuk a te véleményedet akkor te is tartsd tiszteletben a mi közösségünket :D Köszi, puszi a hasadra :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!