Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, Hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
És hány évesen volt az első szex sráccal nektek?2020. júl. 12. 17:06
3/11 anonim válasza:
13 évesen volt az első és 28 vagyok.
4/11 anonim válasza:
Csak csajok voltak. Mostanság szántam rá magam, hogy kipróbáljam sráccal. 29 vagyok. Ha valaki (pesti) 25 év alatti és benne lenne bátran írjon.
5/11 anonim válasza:
24 vagyok, 22 évesen volt az első fiúval :D
6/11 anonim válasza:
Az első szex sráccal 15 évesen volt. Azt nem akartam. Mármint akartam, de mégse. A talin már nem akartam de a srác elég erőszakos volt és végülis rám erőszakolta a farkát. Ő 17 volt és buta. Egy sportoló kanos buta srác volt. És kicsit visszaélt az erejével mert el akart élvezni. Szóval az nem volt jó.
Később 16 évesen egy 33 éves pasival voltam. 2 éve vele vagyok ha kanos vagyok és nincs barátnőm. Jól dug, jó őt szopni és már összeszoktunk. Vele volt hármas is egy másik srác bevonásával. Szóval izgalmas vele.
7/11 anonim válasza:
62 vagyok és 16 voltam amikor elösször voltam egy 18 eves fiúval. Jó élmény volt sosem felejtem el. Sajnos rá egy évre meghalt 😢
8/11 anonim válasza:
17 vagyok még nem voltam senkivel de nagyon kívánom...
9/11 anonim válasza:
26 vagyok, és sajna még nem volt senki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!