Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, ti kaptatok mar rajta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti kaptatok mar rajta haverotokat hogy epp verte?

Figyelt kérdés
elmondtatok neki kesöbb hogy lattatok? vagy hogy reagaltatok ra?
2020. júl. 10. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Igen, mikor nálunk aludt.

Kértem hogy inkább a takaró alatt fejezze be. Így tett.

Igaz utána ragacsos hassal, félmezteleül ment ki a fűrdőbe. Jót röhögtünk. Nem meleg a srác csak ilyen hülye. 😁

2020. aug. 13. 11:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Anno iparitanuló intézetben dolgoztam ne tud meg miket láttam és miket csináltam velük 😆
2020. szept. 12. 07:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Koliban már több szobatársamat is láttam, de még egyszer zuhanyzóban is egy random srácot:D
2020. dec. 4. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Többször előfordult. Koliban a zuhanyzóban (lett belőle közös folytatás is), jégpálya öltözőjében (nem lett közös folytatás, de befejezte), Rudas fürdőben (lett belőle közös folytatás), ezen kívül pedig haveromat kaptam anno rajta, amit csak végignéztem utána.
2022. ápr. 10. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!