Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi vágyakkal rendelkező srácok, nektek a smárolás sok?
Figyelt kérdés
Vagy pont, hogy vágytok rá? Kort is írjatok. Én még nem voltam sráccal és néha kívánom néha meg utálom a gondolatot is.2020. júl. 10. 12:19
11/13 Mrcock válasza:
Érdekes a kérdés! Egy feminin fiatal lányos sráccal nagyon szívesen....
12/13 anonim válasza:
Ez szerintem alap, de én igénylem is. Szájba élvezés után a spermával a szájban egy igazi hosszú nyelves meg mennyei!
13/13 anonim válasza:
Nekem sok(k) lenne. Le kell fixálni mit akarunk és úgy nekivágni. Lehet már következő alkalommal benne lennék de haladjunk lépésről lépésre. Nem szabad rögtön lerohanni senkit mert megijed és nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!